Львів'яни скаржаться на агресивного водія тролейбусу, який кричить на пасажирів та грубить їм.
Читайте Знай в Google News!
Про це у соціальній мережі фейсбук написав Skakun Artem.
Так, стало відомо, що у Львові водій тролейбуса №27 поводиться агресивно та кричить на пасажирів, які просто хочуть уточнити маршрут траспортного засобу.

Фото: Skakun Artem

"Перед мною заходить хлопець, питає водія, чи їде на Левандівку. Водій, розмахуючи руками, закриває двері, притискаючи ними хлопця. Кричить, що "там написано!". Хлопець виходить, далі заходжу я. Питаю, чи їде на ДОК.? Та сама історія - притискає дверима, кричить, агресує. Після того, як я сказав, що не місцевий і транспорту не знаю, почав мені показувати, типу, у телефоні дивись. Не додумався зняти на відео, бо був трохи "у ступорі", - зазначив молодик.

Львів'яни та гості міста сподіваються що керівництво водія тролейбуса повпливає на нього і подібних ситуацій більше відбуватися не буде.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Дніпрі пенсіонерки увірвалися в переповнену маршрутку: "пільговики, нам можна"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франківську бидло-маршрутник накинувся на беззахисного пенсіонера: "витягнув з автобуса і почав бити"

Також Знай.ua писав, що у Запоріжжі водій нахабно викинув пенсіонерку з автобуса: "ти тут зайва!"