На Львівщині оголосили штормове попередження, тому містян просять дотримуватися правил безпеки.
Читайте Знай в Google News!
Про це інформує пресслужба ДСНС у Львівській області.
Так, стало відомо, що у понеділок, 7 грудня на території Львівської області впродовж доби пориви південно-східного вітру 17–22 м/с. Через це містян просять якомога менше часу поводити на вулиці та дотримуватися всіх правил безпеки.

вітер, фото: reuters
вітер, фото: reuters

"Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці. За можливості не паркуйте автомобілі під нестійкими конструкціями. Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.” – попереджають рятувальники.

У ДСНС нагадали, що при сильному вітрі всі вікна у будинку необхідно щільно закрити. Якщо ви опинилися на вулиці, то тримайтеся якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев. Також, загроза зростає поблизу будівель, що ремонтують або споруджують, тож тримайтеся від них якомога далі.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що жахлива стихія знищує міста: руйнуються будинки і мости, люди пропадають безвісти.

Також портал Знай.uа писав, що українцям пообіцяли багато вихідних: куди перенесли робочі дні і скільки все ж відпочивати.

Також портал Знай.uа писав, що вересневий Київ побив черговий погодний рекорд: "Уперше за сто років"

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще