Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила яскраву серію кадрів, відправившись на відпочинок зі своїми трьома головними чоловіками, вибравши для канікул перед Новим роком спекотний Єгипет, курортне містечко Марса-ель-Алам. Щаслива матуся вирішила не тільки лежати на золотистому пісочку, насолоджуючись блакитною водою, але ще й активно проводити час. Джамала разом зі старшим сином Еміром-Рахманом відвідала пустелю, проїхавшись на квадроциклах там, де раніше було море. Крім цього, справжніми помічниками на канікулах для співачки стали її батько, Алім Джамаладінов, і батько її чоловіка, які вперше відвідали Єгипет і залишилися в захваті від прогулянки на квадроциклах.

"Наша подорож по марсіанській пустелі 😂

Один дідусь - добре, а два - ще краще! Хто там говорив, що бабусі - найкращі няні?
Мені пощастило, у мене кращі няні - дідусі! Вони перший раз в Єгипті, такі радісні, як діти ❤ ️ ❤️❤️

Бачили кристали, гору ороговілих черепашок, коралів. Навіть не віриться, що колись на цьому місці було море.

Емір в шоці 😂 його вражень вистачить на цілий рік!"

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше