Напевно, всі пам'ятають впевнену в собі блондинку Кіру Воропаєву, головну суперницю Каті Пушкарьової з телесеріалу"Не родись красивой". Шанувальникам серіалу буде приємно дізнатися, що роки, що минули з моменту зйомок і показу, зовсім не змінили актрису Ольгу Ломоносову, якій дісталася ця яскрава роль.

Після тріумфу в "Не родись красивой" " Ломоносова не пішла в тінь, вона продовжила свою успішну кар'єру як актриса театру і кіно. Також Ольга активно веде свій блог в Instagram, де регулярно ділиться з фоловерами подіями зі свого особистого і сценічного життя.

6 грудня актриса опублікувала новий пост. Вона виклала чотири фотографії зі сцени, де то стоїть на колінах з драматичним виразом обличчя, то танцює в темряві у вільній сукні-сорочці до п'ят. У своєму повідомленні витончена блондинка анонсувала прямий ефір, в якому збирається переговорити зі своїми шанувальниками про театр.

“ друзі!Все йде до того,що 8 грудня, о 20.00 @ticketland_msk проведе зі мною прямий ефір .. Поговоримо про театр і життя 😉 чекаємо всіх❤️ foto @bydanasaparova🖤", - написала Ломоносова.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Реакція шанувальників не змусила себе чекати.

“дуже талановита актриса! Творчих успіхів вам!", "Мріяв поговорити з вами про театр!", "Яка новина, ураааа😍" - писали фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандалістка Распутіна змішала з брудом російських артистів і назвала їх мавпами: "знищують молодь"

Як повідомляв " Знай.ua", Лобода шокувала схожістю з Машею Распутіною: "Жги!"

Знай.ua писав, Полякова переборщила з відвертим образом Мадонни: Кіркоров, Распутіна і Вітас в одному тілі.