Олександр Пономарьов-український естрадний співак, актор, продюсер і володар почесного звання "Народний артист". Незважаючи на те, що він вже досить давно на естраді, він досі залишається актуальним для мільйонів українців.
Відомий співак частенько радує свою публіку фотографіями, кумедними відео і роздумами в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Виконавець поділився фотографією з цілою "армією" українських захисників і привітав їх зі святом. "Вітаю З Днем Збройних Сил України! #Пономарьов #околиця #ЗСУ", - написав Олександр Пономарьов у підписі до фото. На першому знімку Олександр сидить перед військовими у формі і біля нього стоїть гітара. На другому-чоловіки вирішили зробити групове фото, музикант стоїть посередині і посміхається.

"Спасибі велике від спецназу ‼️Люблю вітати своїх колег", "Дякую за привітання", "Це ж недавно було? Або сьогодні?", "Привітання", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Пономарьов змінив ім'я і знайшов зайвий привід випити: другий день народження

Як повідомляв "Знай.ua", натхненний Пономарьов розмріявся про борщ і нові хіти: "Одна картопля в голові"

Знай.ua писав, Пономарьов показав свою волохату подругу: чимось схожі один на одного. У підписі до публікації співак пожартував, що дуже любить свою собачку і доглядає за нею, проте вона швидше за все сприймає його як обслуговуючий персонал.