У Львівській області пройде змагання між шеф-кухарями кращих ресторацій Львова та військовими кухарями.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає відділення морально-психологічного забезпечення національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Користуючись затишшям на сході України, військові вирішили організувати цікаві змагання для підняття бойового духу. Досвідчені військові кухарі вирішили кинути виклик шефам львівських ресторацій.

Військовий навчальний центр організовує кулінарний батл, в ході якого за звання кращого кулінара змагатимуться дві команди: військові кухарі Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного – з одного боку, і шеф-кухарі львівських ресторанів – з іншого.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Польова кухня / скріншот з відео
Польова кухня / скріншот з відео

Конкурс пройде на базі військового навчального центру Академії в селі Старичі Львівської області у вівторок, 8 грудня з 9:00 до 14:00. Завдання учасникам дали не з легких: необхідно нагодувати 40 осіб трьома стравами (перше, друге з гарніром і компот або чай) в умовах польової кухні в наметах.

Організатори обіцяють вибрати для конкурсантів не легке меню. Оцінювати кулінарні здібності військові з навчального центру, а також кваліфікована команда журі, до складу якої увійдуть справжні гуру кулінарії: викладачі навчального центру та шеф-кухарі львівських ресторанів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Харківський герой АТО "Самурай" привіз з війни поранення і підбиту душу.

Як повідомляв портал Знай.иа, речі загиблих на Донбасі львівських героїв "оживили" в музеї.

Також Знай.иа писав, що замість військової техніки армійцям підсунули дорожні цивільні вантажівки.