Маленька дівчинка зі Старосамбірщини, яка бореться з пухлиною мозку потребує допомоги. На порятунок дитини потрібні ще 15 тисяч євро.

Читайте Знай в Google News!

Так, стало відомо, що наприкінці травня медики поставили 9-річній Вікторії Васильків зі Старосамбірщини страшний діагноз – саркома Юїнга, пухлина мозку в скроневій ділянці. Медики говорять, що зараз у дівчинки є дуже великі шанси на одужання, передає "ЛМН".

Фото: ЛМН

«Іспанські медики кажуть, що попередні операції буле проведені дуже успішно, а також добре підібрана хімія. Але зараз головне зробити завершальний етап лікування – протонну терапію. Це складна процедура, буде дуже висока доза опромінення. Проте це шанс зробити так, щоб Вікторія повністю видужала», – розповідає мама Вікторії Галина Кремінь.
Маленька Вікторія дуже талановита. Любить малювати, займатись рукоділлям. Навіть попри хворобу дівчинка дуже оптимістична, усі приписи лікарів, розповідає мама, виконує дуже сумлінно.

Фото: ЛМН

Наразі на лікування Вікторії небайдужі люди з усіх куточків України пожертвували вже кілька десятків тисяч євро. Проте для проведення завершального етапу лікування родині не вистачає 15 тисяч. Чим швидше родина зможе їх зібрати, тим швидше дівчинка зможе повернутись до повноцінного життя. Не будьте байдужими, допоможіть врятувати дитину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.