Речі загиблих Героїв Львівщини передали у музей російсько-української війни, що розміщений у Будинку офіцерів. Серед переданих речей: бронежилети, каски, посуд, форма, годинники, та інші особисті речі Героїв.
Читайте Знай в Google News!
Всі ці експонати передали родичі загиблих на Донбасі вояк Тараса Матвіїва, Сергія Кульчицького, Андрія Кизило, Андрія Соколенка, передає “Еспресо.Захід”.

Фото: “Еспресо.Захід”

"Я вирішила принести речі свого чоловіка сюди, щоб люди приходили, дивилися, згадували. Я принесла польову форму, в якій він був на Сході у Слов’янську, генеральську сорочку, в якій він служив у Києві, краватку. Ці речі я передала від душі, як спомин про нього”- розповідає дружина загиблого генерала Кульчицького Надія.

Рідні загиблих військових кажуть, що такий музей неодмінно має бути, адже українці повинні знати та пам'ятати, хто боронив нашу державу від ворога.

Фото: “Еспресо.Захід”

Мати Тараса Матвіїва каже, що речі її сина не мають права бути вдома, їх повинні бачити українці, аби розуміти, що війна триває, на цій війні вбивають наших найкращих синів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

“Передаємо бронежилет, на ньому залишилося все, як було. На ньому ще кров нашого сина, ми її не змивали. Шолом, однострій, в якому він був у Троїцькому, Луганської області, його особисті речі з яких він їв, пив, годинник. Молитовник, що завжди був при ньому. Але головний його оберіг — це псалом 90, 50 і отче наш. Я завжди йому писала від своєї руки, коли він ішов на бойові завдання. Він з ними і загинув”, — розповідає мати Валентина Матвіїв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що луганського студента призвали в російську армію

Як повідомляв портал "Знай.uа", герой ЗСУ з позивним "Сидір": в ООС показали, як тилові потрапляють на фронт

Також, "Знай.uа" писав, як вагітна українка із серцем воїна загинула на Донбасі і надихнула мільйони: "Була на сьомому місяці..."