Молода українка, яка навчається в Словаччині потрапила в страшну автокатастрофу і потребує допомоги.
Читайте Знай в Google News!
Про це на своїй станиці в соціальній мережі фейсбук повідомила Liliia Kalnyk.
Так, стало відомо, що 17-річна Даша Ромашка, яка приїхала на навчання до Словаччини 31 серпня 2020 року потрапила в страшну автокатастрофу. У Словаччині вона перебувала в лікарні майже 2 місяці, перенесла кілька операцій. Словацькі лікарі зробили все можливе, щоб врятувати життя і здоров'я Даші.

" Але, у зв'язку з тим, що українська страхова компанія (Даша була застрахована на 30 тис євро) не погасила ні копійки, а в Словаччині вона ще не була застрахована, то всю суму повинна погасити вона сама. Тобто мама Даші завдяки всім вам оплатила її лікування! Загальна сума за лікування в Словаччині 50 тисяч євро і 25 тисяч гривень за перевезення зі Словаччини в Україну на спеціальному автомобілі з лікарем", - сказано в повідомленні.

27 жовтня Дашу перевезли в реабілітаційний центр у Львівській області. Дівчина повинна пройти важкий і тривалий курс відновлення, який триватиме мінімум 6 місяців. Мама дівчини вже оплатила 3 пакети реабілітації. Один становить 18 днів і коштує 82 000 грн. З грудня ціна підвищується і ті ж 18 днів коштуватиме близько 100 000 грн.
Зараз дівчина не говорить, насилу реагує на реальність. І не може нічого зробити самостійно. Нещодавно вона почала дихати самостійно і їй зняли трахеостому. На даний момент сім'я не має грошей на реабілітацію, тому звертається до всіх небайдужих.
Реквізити мами
IBAN: SK7911000000002931424054
SWIFT: TATRSKBX
NAME: Iryna Romashka
BANK: Tatra Banka a.s.
Картка ПриватБанку: 5168 7456 0478 2679 - Ромашка Ірина

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоді батьки рятують хвору донечку, життя повисла на волосині

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" життя маленького янголятка повисла на волосині, батьки ридають від безвиході

Також, "Знай.ua" писав, що у маленького львів'янина відмовляють ноги, батьки у відчаї