Цього року у Львові Новий Рік та Різдво зустрічатимуть в особливому форматі через пандемію. У місті відмовляться від проведення великих заходів, але ялинку, шопку і Дідух встановлять.

Про це розповів заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, передає пресслужба Львівської міськради.

Оскільки в країні карантин, то новорічні свята у Львові вперше проводитимуть не так, як завжди.

"Вперше будуть здійснюватися особливі заходи безпеки через карантинні обмеження. Однак ми розуміємо, що цей різдвяний період має важливі традиції і вони будуть збережені", - заявив Москаленко.

Новорічний Львів, скріншот з відео
Новорічний Львів, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ялинку в місто привезуть і Дрогобицького району, села Опаки. Висота зеленої красуні буде 18 метрів. Для її прикраси будуть використовувати освітлення на зразок минулого року. Установка почнеться 13 грудня, а підсвічування включать 18 грудня.

Також Львів відмовиться від проведення масштабних подій, як це було завжди. Зате головний акцент буде на проведенні менших заходів, невеликих локаціях, які все одно дозволять людям відчути дух Різдва. Йдеться про встановлення різдвяної шопки, Дідуха, тощо.

каток у Львові, скріншот з відео
каток у Львові, скріншот з відео

Також місто не залишиться без ковзанки на Площі Ринок, але вона працюватиме згідно з карантинними обмеженнями. Зараз закінчується монтаж ковзанки і протягом тижня вона може почати приймати перших відвідувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Новий Рік 2021: найцікавіші традиції в різних країнах

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес залишить харків'ян без новорічної ночі: "досить ярмарку"

Також «Знай.иа " писав, що Кличко готує киянам сюрприз на Новий рік: як зустрінемо 2021-й