Керівником "Арени Львів" стала жінка. Про це розповіли на сторінці Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 1 грудня заступник Міністра молоді та спорту Сергій Симонов і голова Управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА Роман Хім'як призначили на посаду голови "Арени Львів" 33-річну киянку Ольгу Манько.

Читайте Знай в Google News!

Ольга Манько навчалася в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка і закінчила Національну академію оправлення при Президентові України. Останні кілька років вона була головою концерну "медіа управління", а також займала посаду керівника Центру фізичного здоров'я"Спорт для всіх".

Ольга Манько, фото: то є Львів
Ольга Манько, фото: то є Львів
Ольга Манько, фото: то є Львів

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Арена Львів є надзвичайно важливим інфраструктурним об'єктом. Цей стадіон має великий потенціал, проте є низка нагальних питань, які не вдається вирішити ще з Євро-2012. Переконаний, що Ользі Іванівні буде під силу належним чином розібратися з ними і вивести роботу стадіону на якісно новий рівень" - сказав Сергій Симонов.

Не так давно Ольга Манько провела зустріч з головою Львівської ОДА, де представила власний план розвитку "Арени Львів", який незабаром з'явиться в загальному доступі.

Варто зазначити, що з 2018 року директором "Арени Львів" був Юрій Майборода, який отримав орден "За заслуги" III ступеня. Надалі він працюватиме на посаді заступника Ольги Манько

Публікація Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА: Facebook
Публікація Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА: Facebook
Публікація Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Хмельницького Симчишин відправив близького соратника Гончарука у відставку

Як повідомляв портал "Знай.uа", новий мер Чернівців Клічук попередив українців, на що підуть зарплати

Також, "Знай.uа" писав, що дружка Кернеса відсторонили від посади через підсвічування