У Львові зупинилося серце колишнього директора театру імені Марії Заньковецької Володимира Висоцького.
Про це повідомили на сторінці Національного театру імені Марії Заньковецької.
Так, стало відомо, що у понеділок, 30 листопада на 86-му році життя відійшов у вічність Висоцький Володимир Михайлович колишній директор театру ім. Марії Заньковецької. Він був директором цього театру з 1988 по 1996 роки.

Зупинилося серце Володимира Висоцького

"Заньківчани висловлюють щире співчуття родині з приводу передчасної смерті. Вічна пам’ять... ", - сказано у повідомленні.
Варто зазначити, що парастас відбудеться, у середу, 2 грудня 2020 року о 12 годині в Каплиці Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова (вул. Миколайчука, 9). Поховають Володимира Висоцького у селі Рудно.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, перлина української сцени відійшов у вічність, українці в сльозах: "Так раптово"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще