На Львівщині снігоприбиральний автомобіль переїхав чоловіка, який лежав на проїжджій частині.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.
Так, стало відомо, що на Львівщині під колесами снігоприбирального автомобіля загинув чоловік. За попередньою інформацією слідчі Жовківського відділення поліції встановили, що загиблий лежав на проїзній частині, коли на нього наїхала вантажівка.

Фото Національної поліції Львівщини

Як зазначається, дорожньо-транспортна пригода сталась у вівторок, 1 грудня, близько четвертої години ранку в одному з сіл Жовківського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля МАЗ, 32-річний мешканець району, який прибирав сніг, скоїв наїзд на місцевого жителя віком 30 років, який лежав на проїзній частині. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Новеньку Audi конфіскували копи через 30 хвилин після покупки, подробиці справи

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Злодій на 6-колісному пікапі влаштував погоню з купою поліцейських, відео

Також «Знай.uа " писав, що У Запорожця спритно "повели" залізного коня - не помітив, якби не сусідка