У Львові чоловік жорстоко розправився зі своєю співмешканкою. Він перерізав горло коханій та ліг поруч з мертвою у ліжко.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють "Надзвичайні новини".

Так, стало відомо, що 39-річний нелюд перерізав бідолашній 44-річній жінці сонну артерію, а потім вкрив ковдрою, ніби вона спить.

" Я зайшла, як звичайно, 9 година, близько 9. Заходжу, а Павло один спить. Я запитую: "А де Ольга?". Бачу, вона накрита ковдрою була. Я підіймаю ковдру, а в мене ... удар", - розповідає тітка зловмисника, у квартирі якої жили співмешканці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скріншот

Поки тітка зловмисника викликала правоохоронців її племінник загадково зник. Сусіди розповідають, що незадовго до вбивства він кричав на вулиці, що переріже жінці сонну артерію. Проте його слова ніхто не сприйняв серйозно, адже чоловік був агресивним за своїм характером.

Рідні загиблої розповіли, що маже три роки поспіль умовляли жінку перервати токсичні стосунки, але вона вперто терпіла побої та знущання й вірила у щастя з душогубом. Подругам пояснювала так: він її підтримав, коли помер чоловік.

Згодом чоловіка затримали, неподалік будинку, де стався злочин. Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться досудове слідство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українські трудові мігранти потрапили» на гачок " від шахрая із Запоріжжя.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Запорізькій області розшукують зниклу 15-річну дівчину. Ніхто не знає де вона знаходиться зараз.

Також Знай.uа писав, що медики швидкої допомоги в Запоріжжі можуть залишитися без додаткових виплат.