Стало відомо про те, що в мережі почали жартувати з приводу черг львів'ян в торговий центр через «чорну п'ятницю». Подробиці курйозу.

Таким чином, повідомляється, що в мережі опублікували мем, який стосується «чорної п'ятниці» в місті Львів. І смішно, і сумно.

На першому знімку люди стоять у черзі в торговий центр Львова, все через великі знижки, які діють в «чорну п'ятницю». Городяни не хочуть упустити можливість схопити круті речі за смішними цінами.

у мережі жартують з приводу чорної п'ятниці, фото: соціальні мережі

На наступному ж кадрі, настав вже так званий "чорний понеділок". Там така ж кількість людей знову стоять в черзі, але, вони вже не в торговий центр за знижками, а в лікарню, щоб здати ПЛР-тест.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Все через те, що ніхто не дотримується соціальної дистанції, відповідно, ймовірність заразитися велика.

Нагадаємо, більшість магазинів вдаються до хитрощів, підвищуючи ціни за кілька днів, а то й тижнів, то "чорної п'ятниці" і потім роблять знижки в розмірі 50% і більше. Хоча реальна вартість товару практично не знижується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'ян розлютили перед святами, обурилися всі: "магнітики з Путіним?". Городяни обурилися через те, що один з популярних українках мережевих магазинів продає продукцію з символом 2021 року з побажаннями російською мовою.

Як повідомляє портал Знай Чорна п'ятниця: лайфхаки для новачків і поради для досвідчених покупців. Чорна п'ятниця стає все популярнішою в Україні. У цей день можна знайти відмінні знижки, і це справжнє задоволення для людей, які люблять тримати свої фінанси під контролем.

Також Знай писав, що На Тернопільщині злетіли ціни на картоплю, надія лише на городи. Українські фермери з початку поточного тижня почали підвищувати ціни на картоплю. Причиною виявилося підвищення попиту на даний овоч.