Вже незабаром українці почнуть готуватися до найголовніших свят зими — Нового року та Різдва. Ці свята мають особливу атмосферу, тому перед їх святкуванням прикрашають міста та оселі. Щоб львів'яни та гості міста мали святковий настрій у Львові облаштовують льодову ковзанку.

Читайте Знай в Google News!

Фото: 032.ua


Варто зазначити, що дозвіл на облаштування ковзанки ТзОВ “Науково-виробнича фірма “Відкриті комп’ютерні системи“ отримала ще на початку листопада. Ця ковзанка буде розташована на площі Ринок, передає портал "032.ua".

Фото: 032.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


За попередньою інформацією, ковзанка на площі Ринок діятиме орієнтовно до 10 березня 2021 року. Усі працівники та відвідувачі зимової атракції зобов'язані дотримуватися карантинних норм і обмежень.

Фото: 032.ua


Нагадаємо, торік вартість ковзанки на площі Ринок становила 110 - 150 грн для дорослих та 90 - 110 грн для дітей за одну годину розваги. Які ціни будуть цьогоріч - невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше