Вже незабаром українці почнуть готуватися до найголовніших свят зими — Нового року та Різдва. Ці свята мають особливу атмосферу, тому перед їх святкуванням прикрашають міста та оселі. Щоб львів'яни та гості міста мали святковий настрій у Львові облаштовують льодову ковзанку.

Читайте Знай в Google News!

Фото: 032.ua


Варто зазначити, що дозвіл на облаштування ковзанки ТзОВ “Науково-виробнича фірма “Відкриті комп’ютерні системи“ отримала ще на початку листопада. Ця ковзанка буде розташована на площі Ринок, передає портал "032.ua".

Фото: 032.ua

Популярні новини зараз
З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Терміново зверніться за субсидією: українцям зробили важливе оголошення Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ
Показати ще


За попередньою інформацією, ковзанка на площі Ринок діятиме орієнтовно до 10 березня 2021 року. Усі працівники та відвідувачі зимової атракції зобов'язані дотримуватися карантинних норм і обмежень.

Фото: 032.ua


Нагадаємо, торік вартість ковзанки на площі Ринок становила 110 - 150 грн для дорослих та 90 - 110 грн для дітей за одну годину розваги. Які ціни будуть цьогоріч - невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше