Відома телеведуча Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками цікавими деталями про участь у програмі»Ревізор". Вона розповіла, як популярність позначилася на її особистому житті.

Не так давно Ольга Фреймут виставила в сторіз в Instagram кілька фотографій, на яких вона відображена до блискучої кар'єри в програмі «Ревізор». Телеведуча показала свої студентські роки, а також похвалилася, як змінювала імідж. Також вона не забула нагадати, якою була її дочка Злата в перші роки життя.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Не забула жінка і своїх чоловіків. Перший чоловік-громадянин Великобританії Ніл, від якого вона народила Злату. Другий чоловік-Олександр Ракоєд. Далі Ольга Фреймут розповіла, як опинилася в Лондоні і про те, як вона вижила в чужій країні. Працювала офіціанткою і навіть вантажником. Також Фреймут розповіла, як її вербували в повії і як вона втекла, попросивши про допомогу у незнайомих людей.

Зараз Ольга Фреймут перебуває в щасливому шлюбі з Генеральним директором Нового каналу. У них народилися ще двоє дітей Валерій і Євдокія.

Нагадавши, Знай писав, що Фреймут виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка цього разу показала, як правильно їсти бургери в кафе і ресторанах, адже, як виявилося, непристойно брати їх в руки, та ще й кусати так соковито, щоб половина інгредієнтів випадали на тарілку.

Також Знай повідомляв, що Ольга фреймут показала свою стильну квартиру на Подолі в Києві. Телеведуча похвалилася зі смаком підібраними аксесуарами і власним домашнім образом.

Нещодавно Знай передавав, що Ольга Фреймут розповіла передплатникам, як привітала коханого чоловіка з днем народження.