У буханці хліба львівського виробництва містяни помітили черв'яків, які повзали усередині упаковки.

Читайте Знай в Google News!

Про це у спільноті "Варта-1" у соціальній мережі фейсбук повідомив львів'янин Олег Кіт.

Так, стало відомо, що у четвер, 27 листопада львів'янин у буханці хліба помітив черв'яків. Варто зазначити, що черв'яки повзали у середині у шматочках хліба.

Фото: Олег Кіт


"Доброго ранку Львове і хлібзаводі 5, не вдалося поснідати, вчасно зупинився ....", - зазначив львів'янин Олег Кіт.

Скріншот із відео

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще


Користувачі мережі також відреагували на таке кричуще порушення санітарних норм львівським хлібзаводом та прийнялися коментували допис львів'янина.


"В Новояворівську щурі, тут хробаки", "А кажуть запакований хліб безпечніший!!!", "Ковбаси не треба", "
Білки є, вуглеводи є, бракує тільки жирів для повноцінного харчування, сумно", "Жах", "Це протеїни", "Це неможливо, я там працюю", "І чому дату не виставили?", "Мій улюблений хліб! Капець", "Не раз помічав як 5 хлібзавод на хлібах маркує дату на перед, тому дивіться що берете та обов’язково дату і умови зберігання", "Молоде ще без хребта - чистий протеїн", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше львів'ян розлютили перед святами, обурилися всі: "магнітики з Путіним?". Городяни обурилися через те, що один з популярних українках мережевих магазинів продає продукцію з символом 2021 року з побажаннями російською мовою.

Як повідомляє портал "Знай.uа" чорна п'ятниця: лайфхаки для новачків і поради для досвідчених покупців. Чорна п'ятниця стає все популярнішою в Україні.

Також "Знай.uа " писав, що на Тернопільщині злетіли ціни на картоплю, надія лише на городи. Українські фермери з початку поточного тижня почали підвищувати ціни на картоплю.