Всі ми хочемо захистити себе та своїх рідних від всього поганого та злого. Саме з таким проханнями можна звертатися у молитвах до Пантелеймона, щоб він подарував здоров'я та захист від лихого. Пантелеймону Цілителю моляться про зцілення від різних хвороб душі й тіла.

Читайте Знай в Google News!

Пантелеймон, народився в Нікомидії. Його батько був язичником, а мама - християнкою. Він навчався в язичницькій школі. Потім вчився медичній справі у відомого, у ті часи, лікаря Євфросина.

Молитва про здоров'я Пантелеймону Цілителю


Одного разу Пантеон побачив тіло дитини, яка померла через укус змії єхидни. Святий помолився Богу, щоб Він воскресив малюка й убив змію. Для себе він вирішив, що якщо це станеться - він прийме хрещення. Тоді ж немовля воскресло, а змія розлетілася на шматочки. Після того до нього стали молитися аби просити зцілення.

Молитва за здоров’я


О, великий угоднику Христовий, страстотерпче і лікаре многомилостивий Пантелеймоне! Змилосердися наді мною, грішним рабом Божим (ім’я), вислухай благання і благання моє, змилостив Небесного, верховного Лікаря душ і тілес наших, Христа Бога нашого, нехай дарує нам зцілення від жорсткого гнітучого мене недугу. Прийми недостойне моління грішнійшого від усіх людей.

Відвідай мене благодатним відвідуванням твоїм. Не возгнушайся гріховних виразок моїх, помажеш їх єлеєм милості твоєї і зціли мене; та здоровий сущи душею і тілом, залишок днів моїх, за допомогою благодаті Божої, зміг провести в покаянні і догоджанні Богу, і сподоблюся восприяти благий кінець живота мого. Гей, угоднику Божий! Умоли Христа Бога, щоб дарував мені заступництвом твоїм здоров’я тіла і спасіння душі моєї. Амінь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, не дай бог разом під ікони — кому категорично заборонено хрестити дітей.

Як повідомляв Знай.uа потужний захист для сім'ї – молитви, які захистять близьких від нечестивого.

Знай.uа писав, сильна материнська молитва до Богородиці за дітей — як попросити захисту для своєї кровинки.