У Львові один з водіїв популярного маршруту повідомив, що пенсіонери знову будуть платити за проїзд у маршрутках.

Читайте Знай в Google News!

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомила львів'янка Надія Голубенко.

Так, стало відомо, що водій маршрутки №51 повідомляє пасажирам, що пенсіонери повинні оплачувати проїзд. Тепер нібито до 11.00 і після 16.00 пенсіонери повинні сплачувати за проїзд.

"Хай там як, а у Львові все файно. Казав мені водій цього маршруту, що тепер до 11.00 і після 16.00 пенсіонери ПЛАТЯТЬ за проїзд. Нова постанова ЛМР! Віват! Витрати на вибори треба компенсувати за рахунок пенсіонерів? Чи це водієві браку до……?",- зазначається у дописі Надії Голубенко у ФБ.

Скріншот

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях під дописом львів'янки.

"Подякуйте Андрійкові", "Супер. Так у Франківську вже давно і всі задоволені. Студентам і звичайним працівникам легше буде добратись на роботу", "Не пишіть дурню", "Нормальні речі , пенсіонери можуть їздити в електротранспорті", "Якщо є таке рішення, то повинно опубліковано бути!!!Водій повинен показати рішення!!!", "Неправда, тільки усне прохання не перевантажувати транспорт у ці години!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Скріншот