У Львові п'яний чоловік на автомобілі в’їхав у три припарковані авто та зніс дитячий майданчик.

Читайте Знай в Google News!

Про це сповістила пресслужба патрульної поліції області у Facebook.

Так, стало відомо, що у вівторок, 24 листопада, у Львові п'яний правоохоронець в’їхав у три припарковані авто. Після чого водій не зупинився та зніс дитячий майданчик. Ця пригода сталася на вулиці Торф’яній.

ДТП у Львові, фото Варта


Водій спочатку вдарив припаркований Nissan, потім – BMW, який за інерцією – Mazda. Далі правоохоронець заїхав на дитмайданчик, зніс гірку й зупинився, впершись у гойдалку. Один з очевидців події ледве встиг забрати дитину. На щастя потерпілих у результаті цієї події немає.

Як стало відомо, за кермом автомобіля був 24-річний львів’янин, правоохоронець, причому у нетверезому стані. В обласній поліції повідомили, що за підсумками розслідування правоохоронця, який водив у нетверезому стані звільнять.

Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві розбили шикарний спорткар Lamborghini Huracan.

Як повідомляв портал Знай.uа, 18-річний українець потрапив у ДТП в Польщі, паралізовано все тіло.

Також портал Знай.uа писав, що під Львовом Daewoo і ВАЗ зіткнулися на шаленій швидкості, в салоні – четверо дітей.