Багато людей в Україні є ласунчиками, проте іноді магазинні торти і тістечка набридають. Саме тоді на допомогу приходять старі перевірені рецепти, які нікого не залишать байдужим.

Саме тому пропонуємо вам приготувати пісочне печиво з горіхами і білим шоколадом. Якщо ви один раз спробуєте це печиво, то воно обов'язково стане вашим улюбленим десертом.

Інгредієнт:

Вершкове масло - 100 г
Коричневий цукор - 40 г
Цукор - 40 г
Яйце – 1 шт.
Борошно – 160 г
Розпушувач - 3 г
Фундук або інші горіхи - 80 г
Білий шоколад - 80 г
Ванілін

Спосіб приготування:


М'яке масло змішати з білим і коричневим цукром (можна взяти тільки білий), ваніллю. Розім'яти силіконовою лопаткою до однорідності. Додати яйце, перемішати віночком. Просіяти борошно, всипати розпушувач.

Додати горіхи і шоколад. Перемішати спочатку звичайною ложкою, потім замісити тісто руками. Потрібно просто зібрати всі інгредієнти в грудку. Тісто поставити в холодильник на 15 хвилин.

Шоколад і горіхи заздалегідь подрібнити не надто дрібно, щоб шматочки відчувалися в печивы.

З тіста сформувати печиво розміром, як сирники. Випікати 10-15 хвилин при 170°C.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматного ласощі практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу мало.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній.

Також "Знай.uа" писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів.