Після тривалої боротьби з коронавірусом помер 43-річний викладач, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Львівського НАУ Роман Попівняк. Чоловікові було 43 роки.

У Львівському національному аграрному університеті повідомили, що з життя пішов викладач і вчений. Він тривалий час боровся з коронавірусом і лікувався в лікарні. Також в повідомленні колег йдеться, що Роман Попивняк запам'ятається, як талановитий вчений, дуже порядна і чуйна людина. У родині це був турботливий батько і люблячий чоловік. Також Колеги зазначили, що запам'ятають покійного веселим і готовим завжди прийти на допомогу. Інформацію про смерть викладача внаслідок ускладнень коронавірусу підтвердили і в університеті.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Франківську від коронавіурсу помер відомий лікар. Він працював в Івано-Франківській клінічній лікарні. 23 листопада в лікарні Франківська помер лікар Юрій Артош. Причиною смерті чоловіка вказаний коронавірус, з яким медик бився протягом місяця, але не зміг перемогти.

Також Знай повідомляв, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 647 976 випадків зараження. За добу в нашій країні зафіксували 12 287 нових випадків зараження. За останню добу видужало 8 298 людини, 188 осіб померло.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині помер священик Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ отець Володимир Демчук. У понеділок не стало священнослужителя, який виконував обов'язки співробітника парафії УГКЦ святого священномученика Йософата у Тернополі.