У Львові хірурги провели жінці унікальну операцію по видаленню 6-кілограмової пухлини.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили на сторінці Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова у Facebook.

Так, стало відомо, що львівські хірурги прооперували жінку та видалили 6-кілограмову пухлину, яка була розміром 45х25х18 см. Ця пухлина займала всю черевну порожнину жінки – від малого тазу і до діафрагми та була розділена кількома вузлами.

Фото клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова


Медики розповіли, що спочатку 49-річна львів’янка звернулась зі скаргами на постійну слабкість, головокружіння та гінекологічні кровотечі. Через надлишкову вагу жінка не відчувала, що всередині неї може бути пухлина такого розміру. Провівши обстеження, медики виявили, що це – міома матки значних розмірів.

Фото клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Саме хірургічне втручання технічно було складним, оскільки вузли були розміщені поруч з іншими органами та вросли у великий чепець.

”Лише 2 години операції – і міоми немає. Відчувши значне полегшення, пацієнтка активно ходила вже наступного дня після операції та найближчим часом – готується їхати додому! ” – розповіли лікарі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україні масово закриваються школи та дитсадки через те, як бути батькам.

Як повідомляв Знай. ua, доктор Комаровський розповів, як все-таки лікувати вірусну інфекцію.

Також Знай. ua писав, що глава МОЗ Степанов показав українцям, що діється в лікарнях.