На Львівщині у пекарні помітили щурів. Гризуни бігали по хлібу, що лежить на піддонах, готових до відправки в магазини.

Щури "прогулювалися" по готових хлібобулочних виробах дуже швидко і впевнено. Про це повідомили в соцмережі Facebook жителі Новояворівська. Інцидент стався в пекарні Здоблев. Інформація була опублікована в групі»Підслухано в Новояворівську".

У коментарях користувачі відзначили, що через великі вікна пекарні видно весь процес приготування хліба і булок. Люди розповіли, що там були помічені голуби і тепер щури.

Варто відзначити, що в українських магазинах і пекарнях гризуни і таргани давно перестали бути чимось незвичайним. Подібні випадки часто зустрічаються в соцмережах. користувачі активно скаржаться на недбайливих продавців, які допускають антисанітарію, але ситуація повторюється з Разу в раз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що неприємний інцидент стався в кондитерському магазині міста Миколаєва. Там покупці побачили і навіть зняли на відео живого щура. На відеозаписі можна побачити, як в кутку приміщення, біля стійки самообслуговування причаївся значних розмірів гризун. Щур практично не рухається, оскільки злякалася відвідувачів.

Також Знай писав, що в Дніпрі вдалося зняти на відео водяну землерийку. Сергій помітив у воді гризуна, який нагадав мишу на одній з прогулянок по воднолижному каналу біля Sentosa Cable Park, на ж/м Перемога-1. Також від мишки, його відрізняло дивна поведінка і відмінне вміння плавати і триматися у воді. Але головною відмінною рисою тварини був довгий носик.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на вулиці Михайла Донця (район Відрадного) зоорятувальники зловили щура, "яка намагалася пробратися в квартиру через сантехнічні комунікації".