Олександр Усик зізнався, що спілкується у Львові російською мовою. Про це спортсмен розповів під час Великого інтерв'ю після бою з Чісорою на YouTube-каналі "USYK17".

Відомий боксер Олександр Усик розповів, як до нього ставляться люди у Львові не дивлячись на те, що він розмовляє російською мовою.

Читайте Знай в Google News!

Усик підкреслив, що з початку своєї кар'єри, коли він боксував у любителях у складі збірної України віддавав залік за бої і до Львова і до Криму.

"У 2006 році, в Одесі, я виграв перший Чемпіонат України, мені було 19 років. я став давати 50% заліку Львову десь в 2008 році, коли я готувався на Олімпіаду в Пекіні, якщо я точно пам'ятаю" - сказав Олександр Усик.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександр Усик, кадр з інтерв'ю: YouTube
Олександр Усик, кадр з інтерв'ю: YouTube
Олександр Усик, кадр з інтерв'ю: YouTube

Також Олександр Усик розповів, що у Львові до нього всі завжди добре ставляться. При цьому він розмовляє російською мовою і львів'яни також відповідають йому на руссокм.

"Якщо ти мене хочеш запитати про те, що відбувається в інтернеті, як люди на мене реагують. На вулиці вони так не реагують. Або вони просто бояться висловити свою думку або це просто якісь експерти, так було завжди, що хтось говорить щось недобре. до мене чудове ставлення. Виходжу в магазин, люди зустрічають і просять сфотографуватися. Все як завжди, як я по всій країні їжджу" - додав Олександр Усик.

При цьому спортсмен підкреслив, що намагається практикувати українську мову, проте говорить нею тільки з друзями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Усик розповів про перші симптоми коронавірусу

Як повідомляв портал "Знай.uа", промоутер знайшов "ахіллесову п'яту" Усика, тільки так його можна перемогти

Також, "Знай.uа" писав, що Усик після перемоги над Чісорою натягнув на себе прапор України