Відома українська співачка, громадська діячка Руслана Лижичко у сьому річницю Майдану, яку відзначають 21 листопада, у День Гідності та Свободи згадала про ті події.

Співачка вдячна, що тоді небайдужі українці встали на захист своєї держави та зазначила що "Майдан живе і буде жити. Це ідея нашої країни". Про це повідомляє Львівський портал.

Руслана Лижичко, фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko
Руслана Лижичко, фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko


"Майдан – це ідея, це серце моєї країни – України! Тоді ми зібралися на Віче. Віче – це особлива історична традиція українського народу. Це закладено в нашій крові, як захист нашої країни. І скільки б не довелося Україну захищати, ми будемо це робити!

Якщо віче, як форма волевиявлення людей, як форма народної мудрості та суспільної творчості, виникло у наших пращурів – значить, Україна історично потребує саме такої участі, у такій формі на власних теренах у найважливіші моменти свого існування! У моменти, коли треба кардинально змінити напрямок руху, або, навпаки, не дати йому змінитись або зупинитись. Це доленосні миті нашої історії", - зазначила співачка.

Руслана відзначила, що саме під час Майдану вона відчула та побачила непереборний нескорений дух української молоді, яка ціною здоров’я і життя була готова відстоювати незалежність держави.

Руслана, кадр з відео
Руслана, кадр з відео

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


"Саме про цей Майдан я говорю сьогодні собі і всім нам. Я знаю, що цей Майдан живе і завжди буде жити. Бо Майдан – це ідея. Ідея нашої країни, яку я безмежно, як і всі ви, люблю.

Я захоплююся тим, що 7 років тому ми з вами вийшли на Майдан за дійсно важливі для нас речі. Ми знали, що це не просто загроза нашому особистому життю. Ми відчули, що це була загроза для життя всієї країни та існування України як держави. Я все життя буду вдячна людям, які віддали за цю ідею найдорожче – своє життя. Слава Україні! Слава Майдану! Герої не вмирають!", - підсумувала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вогонь загартовує душі": молодий захисник України розповів, яке вперше бути на полі бою.

Як повідомляв "Знай.ua", тернополянки закатали для військових Донбасу сотні банок з "маминими" огірочками: "Героям потрібні сили"

Знай.ua писав, розвідники з Дніпра втратили ніс колегам з Англії і показали, як перемогти Путіна - справжні профі.