Неподалік від польського міста Бжезіни при затриманні громадянина України правоохоронці застосували електрошокер і газовий балончик. В результаті, чоловік помер.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє портал "Dziennik Lodzki".

Так, стало відомо, що інцидент стався біля Бжезіна в селі Туравянки. Відомо, що громадянин України кількома днями раніше приїхав працювати на будівництві. Він перебував на карантині, тому не міг покинути свою кімнату.

Поліція Польщі, фото Зік
Поліція Польщі, фото Зік


Однак, за словами журналістів, українець вночі вийшов з квартири і почав стукати по вікнах сусідніх будинків. Жителі сусідніх будинків в результаті звернулися в поліцію. Коли на вказане місце прибув патруль, повідомляється, що українець був схвильований і поводився агресивно. Поки невідомо, чи був він у стані алкогольного сп’яніння.

“Співробітники правоохоронних органів закликали його заспокоїтися. Вони застосували електрошокер, завдяки якому здолали агресивного чоловіка і наділи на нього наручники. Незабаром чоловіку, який прибув з України стало погано. Правоохоронці почали реанімацію і викликали швидку допомогу. На жаль, громадянин України помер”, – сказано в повідомленні видання.

Ключовим елементом в цій справі буде розтин, який пояснить причину смерті, повідомила, прессекретар районної прокуратури в Лодзі Кшиштоф Копаня. Наразі поліція почала внутрішнє розслідування у цій справі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві замінували КМДА і ЦУМ, на вухах вся столиця: евакуювали тисячу людей

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові біля будинків знайшли снаряди, пів міста мало не злетіло в повітря

Також Знай.uа писав, що У лікарні з хворими коронавірусом стався вибух, є загиблі