Батьки - це найважливіші люди у житті кожної людини. І коли вони покидають цей світ, ми перестаємо бути дітьми та позбавляємося міцної опори.

Читайте Знай в Google News!

Після тяжкої втрати діти можуть звернутися у молитві до Бога аби він змилувався над ними та пробачив всі гріхи. А також, щоб Господь подарував батькам винагороди їх за труди.

У церкві, скріншот відео
У церкві, скріншот відео


*
Боже, Небесний Отче! Я смиренно прошу Тебе за душі моїх покійних батьків.Ти відаєш, Отче, про всі труднощі та страждання їхнього життя. Заради страждань і смерті Твого Сина, в якого вони вірили й на якого уповали, прости їм усі їхні гріхи й прийми їхні душі у своє Царство.

Мені ж, Твоїй грішній дитині, допомагай завжди бути справжнім християнином, щоб я міг зустрітися з ними у вічному блаженстві на небесах.

Амінь. Вічне спочивання дай їм, Господи, і світло віковічне нехай їм світить. Хай відпочивають у мирі вічнім. Амінь.

*
Господи Боже, Ти наказав нам шанувати батька і матір, змилуйся над моїм батьком (моєю матір’ю), відпусти йому (її) гріхи і винагороди його (її) труди, а мені дозволь споглядати його (її) в радості вічного світла. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва, фото facebook Епіфанія
Молитва, фото facebook Епіфанія

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


*
Господи, Боже Всемогутній, довіряючи Твоєму великому Милосердю, приношу Тобі мою покірну молитву: Визволи душу Твого слуги (Tвоєї слугині) від усіх гріхів і кар за них. Нехай святі Ангели якомога швидше переведуть її з темряви до віковічного світла, від покарання до вічних радостей. Через Христа, Господа нашого. Aмінь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що змучених пандемією українців змусять молитися онлайн

Як повідомляв портал "Знай.uа" , священик-качок вирішив балотуватися на вибори, але його жорстко покарали

Також "Знай.uа" писав, що церкви переконують, що молитва сильніша за вірус