У Львові просять допомогти двом діткам 8 і 5 років, які залишилися сиротами. Три роки тому у родині трагічно помер батько, а минулої п’ятниці – мама. У жінки тривалий час були проблеми зі здоров’ям, пише Твоє місто.

Читайте Знай в Google News!

На момент смерті львів’янці Мирославі Шуруті було лише 27 років. За словами рідної сестри померлої Ольги Галясок, наприкінці лютого цього року в обласній клінічній лікарні Мирославі зробили операцію із заміни клапану серця. Також у жінки виявили рубець на селезінці, та оскільки дві операції вона б не перенесла, останню відтермінували.

Фото: Твоє місто

Місяць тому в жінки почалися сильні головні болі. Коли піднялася температура і стало геть зле, викликали швидку допомогу. Мирославу лікували в лікарні, її стан нормалізувався. Та згодом знову почалися болі – в голові та животі. Як виявилося, у неї напередодні стався ще й мікроінсульт.

«Її терміново забрали на операцію, бо почала кровоточити селезінка. Її довелося видалити, але після наркозу сестра так і не прокинулася. Вона впала в кому, а ввечері померла. У вівторок сестру поховали», – каже жінка.

Фото: Твоє місто

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще


Зараз двоє діток Мирослави залишилися круглими сиротами, адже їх батько помер три роки тому, коли поїхав на заробітки в Чехію і на виробництві сталася трагедія – чоловік попав під прес і помер.

Зараз родині, де осиротіли діти, не завадить будь-яка фінансова допомога.

4149 4991 3894 8334 – картка бабусі на ім’я Галина Панас.

5375414115223702 – картка тітки на ім’я Оля Галясок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що адміністрація мерії горда Скадовськ (Херсонська область) потрапила в жорсткий скандал через заборону поховати померлого від коронавірусу людини.

Також Знай писав, що у Львові відкрили нове відділення для хворих коронавірусом.

Нещодавно Знай передавав, що кисень для харківських лікарень тримають на кордоні України.