На 62-році життя відійшов у вічність знаний гірник Прибужжя Віктор Каменський.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється на сторінці «Шахтарі Червонограда» у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у четвер, 19 листопада на 62 році життя відійшов у вічність знаний гірник Прибужжя, в.о. головного технолога шахти “Лісова”, колишній начальник вуглевидобувної дільниці шахти “Межирічанська”, заслужений шахтар України, повний кавалер відзнак “Шахтарська слава” та “Шахтарська доблесть”, ордену “За заслуги” ІІІ ст. Віктор Дмитрович Каменський.

Віктор Каменський фото: Шахтар Галичини


“Колеги та друзі глибоко сумують з приводу передчасної смерті досвідченого гірничого інженера. У пам’яті всіх, хто знав і працював з Віктором Дмитровичем, він залишиться доброзичливою, мудрою та порядною людиною, фахівцем своєї справи, добрим другом та порадником. У цю тяжку годину висловлюємо співчуття рідним і близьким покійного та разом з ними схиляємо голову у скорботі. Світла пам'ять!",- зазначається у повідомленні.

Наразі про місце та дату прощання з заслуженим шахтарем України нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі від коронавірусу помер відомий тренер

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Канаді зупинилося серце легендарної прикарпатки

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі в страшній аварії загинули молоді батьки