Без закусок не може обійтися жодне свято. Адже їх приготування не займає багато часу, й вони завжди виглядають красиво, і виходять смачними та апетитними на вигляд.

Закусок існує просто неймовірна кількість, і це насправді гарний простір для творчості, адже можна щось вигадати саме з тих продуктів, що господиня має під рукою. У ході таких екскрементів можна створити свою фірмову страву.

Але, для тих, хто не надто полюбляє експериментувати та надає перевагу перевіреним рецептам, пропонуємо закуску черрі, начинені креветками і вершковим сиром. Ця закуска стане ідеальним доповненням до святкового столу.

Фото: То є Львів


Інгредієнти:

15 штук помідорів черрі;
15 креветок варено-морожених;
будь-який вершковий сир – невеликий шматочок;
сіль – 10 грам.
кілька листочків салату і три гілочки петрушки.

Спосіб приготування:

Черрі гарненько помийте, обсушіть на чистому рушнику. Помідори підбирайте за розміром такі, щоб вони підходили під розмір креветок, тобто, якщо креветки великі, то і помідори черрі теж повинні бути більшими, а якщо дуже маленькі, то і помідори повинні бути маленькими.

В кожного помідора акуратно зріжте плодоніжку і вийміть насіння з м’якоттю. Всередині помідори підсоліть і покладіть їх вгору отвором на яку-небудь сітку, щоб витекла вся рідина.

Відваріть креветки в підсоленій воді не більше півтори хвилини, остудіть і поставте на півгодини в холодильник. Креветки очистіть, видаліть голови. Вершковий сир наріжте маленькими шматочками.

Всередину кожного помідора покладіть шматочок вершкового сиру, одну креветку. Викладіть закуску в красиву салатницю, застелену листям салату, прикрасьте гілочками петрушки.

Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів