Маленька українка Софійка захворіла на рак у три з половиною роки. Спочатку ослаб імунітет, потім зник апетит.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють "Таблеточки" у соціальній мережі фейсбук.

Медики виявили у дівчинки нефробластому – злоякісну пухлину нирки. Дівчинка з мамою провели у лікарні в боротьбі з хворобою 13 місяців. В палаті крім них були ще троє дітей – Софійка так звикла до них, що вважала своїми рідними. Після важкої боротьби за життя родини спілкуються досі.

Софія перемогла рак


Зараз Софія навчається у дев'ятому класі. Вона одна з найбільш активних та творчих дітей у своїй школі – засновниця книжкового клубу та координаторка буккросингу. Вона дуже любить читати і купувати паперові книжки. Їй подобається література селф-хелп та класика.

А ще Софія захоплюється модою. Після перемоги над раком у Софії виросло розкішне каштанове волосся, а під час хвороби маленька Софійка дуже переживала через те що немає волосся.

В майбутньому Софія мріє піти навчитися на психолога аби допомагати людям справлятися з різноманітними проблемами.

“До хвороби доньки я думала, що дітей, хворих на рак, буквально декілька на всю країну. Коли ми потрапили в лікарню, виявилося, їх страшно багато. Якби нам тоді розповіли про дітей, які вже одужали, це б нас дуже підтримало”– згадує її мама Мирослава.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай повідомляв, що гінеколог розповіла, як правильно вступити в інтимні стосунки з новим партнером. Лікар зазначила, що в українському суспільстві досі існують табу на обговорення статевого здоров'я.

Також Знай писав, що хвора на рак укрінка перемогла хворобу. Їй пересадили кістковий мозок.

Нещодавно Знай передавав, що у фонді "Таблеточки" оголосили " тиждень переможців". Адже діти перемагають рак тільки завдяки дорослим, які прагнуть до їх одужання і допомагають фінансово.