Про користь печінки можна написати цілий трактат, адже ні для кого не секрет, що це – один із найкорисніших продуктів.

Читайте Знай в Google News!

Печінка містить велику кількість поживних речовин та мінералів, які насичують наш організм і є буквально чарівною паличкою для імунітету.

Пропонуємо рецепт ніжних печінкових котлет з курячої печінки - такий смаколик ідеально підійде до каш, макаронів, картоплі чи салатів. Їх можна також подавати у вигляді закуски, приправивши соусом.

Печінкові котлети, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Котлети з курячої печінки

  • Печінка куряча - 500 г
  • Картопля (відварена в мундирах) - 2 шт.
  • Морква (відварна) - 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Борошно - 2-3 ст. л.
  • Спеції

Подрібнюємо курячу печінку в м'ясорубці. Цибулю нарізаємо дрібними скибочками і відправляємо у м'ясорубку слідом за печінкою.

Перемолоти потрібно також відварену заздалегідь моркву. Варену картоплю перекрутити на фарш. Все вищевказане потрібно добре перемішати. Додати сіль та спеції за смаком.

Коли фарш готовий, додати туди яйце та всипати борошна. Але якщо додати більше картоплі, то борошна не потрібно.

Фарш знову добре перемішати й смажити котлети на олії, наливаючи кожну порцію ложкою, оскільки фарш напіврідкий. Добре просмажити котлети, щоб м'ясо всередині не залишалося сирим.

Подавати котлети можна гарячими та охолодженими. Смачного!

Нагадаємо, м’ясні рулети користуються неабиякою популярністю - ця страва стане прикрасою не лише святкового столу, а й чудово підійде до гарнірів та салатів на кожен день.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дешевий обід і вечеря з картоплі за 15 хвилин: готуємо трикутники на сковороді

Також, "Знай.uа" писав, ароматний пиріг з сиром і грибами смачніше піци-готуємо за простим рецептом