Померла відома українська співачка Марія Байко. Про це розповів її син Володимир Одрехівський на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 18 листопада у Львові померла відома українська співачка Марія Байко. Смерть артистки настала у віці 89 років.

Читайте Знай в Google News!

"Відійшла у вічність моя мама, українська співачка Марія Байко." - написав Володимир Одрехівський.

Марія Байко народилася на Лемківщині в 1931 році. Вона виступала в тріо сестер Байко, ь яке давало концерти в колишньому СРСР, в Україні, Європі, США, Канаді та інших країнах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Марія Байко, фото: Facebook Владимир Одрехівський
Марія Байко, фото: Facebook Владимир Одрехівський
Марія Байко, фото: Facebook Владимир Одрехівський

За внесок у творчу діяльність країни Марія Бойко отримала статус народної артистки України. Також вона мала безліч премій і нагород. Крім того співачка була лауреаткою Шевченківської премії та Ордена княгині Ольги.

Як солістка Марія Байко записала три платівки "Співає Марія Байко"," Пісні Франкового краю", "О, не забудь", компакт-диск "Співаночки мої", разом з сестрами Байко - п'ять платівок та компакт-диск "Співають сестри Байко".

Публікація Владимира Одрехівського: Facebook
Публікація Владимира Одрехівського: Facebook
Публікація Владимира Одрехівського: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі від коронавірусу помер відомий тренер

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Канаді зупинилося серце легендарної прикарпатки

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі в страшній аварії загинули молоді батьки