На Львівщині у місті Стебник лікарів звинувачують у смерті пацієнта, якому вчасно не надали медичну допомогу.

Читайте Знай в Google News!

Місцева мешканка Оксана Вербицька розповіла, що на вулиці помітила пенсіонера, який благав про допомогу. Чоловікові було зле, він хапався за серце. Жінка одразу ж кинулася на порятунок. Спершу вона викликала швидку допомогу, але марно, медики так і не приїхали. Про це повідомляють "Надзвичайні новини".

Оксана Вербицька, скріншот із відео


За словами Оксани, диспечери швидкої допомоги двічі кинули слухавку. Невідкладної допомоги потребував 72-річний вчитель англійської мови Петро Васильович. Після цього вона попросила про допомогу водія маршрутки, який одразу погодився. Саме на маршрутці чоловіка привезли до лікарні.

Оксана Вербицька, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


"Потім виходить медсестра чи лікар, я не знаю. Бере його за комір і викидує з приймального відділення. Виштовхує. Людина падає на поріг, синіє, тоді вони беруть його на примус всередину", – розповіла Оксана Вербицька.

Наразі місцеві мешканці вимагають справедливого покарання для медиків та збираються писати заяву до прокуратури. Своєю чергою медики зазначають що ця інформація не відповідає дійсності.

Скріншот


"Дуже багато бруду. Ми робили все, що могли, як тільки пацієнта привезли, навіть водій зі швидкої допомагав відкривати двері та заносити чоловіка. Його завели всередину, одразу вивели, бо було ухвалене рішення, що пацієнт є тяжким і його хотіли везти у Дрогобич", – розповіла в.о. головного лікаря стебницької міської лікарні Наталія Стецик.

Також медики продемонстрували записи з камер відеоспостереження, на яких видно, що чоловіка не виганяли. Істину у цій історії шукатимуть правоохоронці, адже слідчі вже відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі пенсіонера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що гінеколог розповіла, як правильно вступити в інтимні стосунки з новим партнером. Лікар зазначила, що в українському суспільстві досі існують табу на обговорення статевого здоров'я.

Також Знай писав, що хвора на рак українка перемогла хворобу. Їй пересадили кістковий мозок.

Нещодавно Знай передавав, що у фонді "Таблеточки" оголосили "тиждень переможців". Адже діти перемагають рак тільки завдяки дорослим, які прагнуть до їх одужання і допомагають фінансово.