У Львові правоохоронці врятували жінку, яка намагалася накласти на себе руки.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області на Facebook-сторінці.

Так, стало відомо, що в суботу, 14 листопада у Львові правоохоронці допомогли жінці, яка вчинила спробу суїциду.

Поліцейські Андрій Лещишин та Петро Савка приїхали на виклик на вулицю пекарську. За 4 хвилини вони вже були на місці, де помітили 33-річну жінку. Львів'янка сиділа з порізаними руками, а поруч стояв її 34-річний чоловік.


Поліцейські не розгубилися і почали оперативно надавати їй домедичну допомогу. Правоохоронці наклали джгути на обидві руки і кровоспинну пов'язку на ліву руку, оскільки вона була сильно ураженою.

Після цього на вказане місце приїхала бригада швидкої допомоги, і правоохоронці передали жінку медикам. Зараз про стан жінки нічого не відомо.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом з тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.uа писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті-крок: "дуже небезпечний токсин"