У жовтні на Львівщині значно змінилися ціни на продукти та непродовольчі товари.

Так, у порівнянні з вереснем 2020 року, найбільше у ціні виріс цукор (26,4%) та яйця (22,3%). Про це йдеться у повідомленні Головного управління статистики Львівської області.

Помітно подорожчало м’ясо птиці - у різних магазинах від 4,5% до 13%. Такий самий скачок цін торкнувся пшеничного борошна, соняшникової олії, молока, консерв та ковбас. Натомість подешевшали фрукти (10,6%) та овочі (1,5%).

"У житлово-комунальній сфері на 17,6% подорожчав газ природний. Вартість послуг утримання будинків та прибудинкових територій збільшилася на 1,3%.

Ціни на одяг і взуття підвищилися на 1,1%. Послуги спортивних установ подорожчали на 2,2%, хімічного чищення одягу – на 1,4%, перукарень – на 1,0%, ремонту взуття та побутової техніки – на 0,9%", - повідомили у Держстаті.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киян нагодують дешевими яблуками та помідорами, де шукати Антонівку по 20 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, Інфляція восени: як відіб'ється на цінах і чого чекати українцям

Також Знай. ua писав, що українців нагодують гречкою за ціною лобстерів, рекордне подорожчання.