На Львівщині розшукують безвісти зниклого молодого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.

Читайте Знай в Google News!

Про це у соціальній мережі фейсбук повідомив Сергій Почтарьов.

Так стало відомо, що на Львівщині розшукують безвісти зниклого 29-річного чоловіка. Відомо, що чоловік, на ім'я Богдан вийшов з дому у селі Ставки, Яворівського району 30 жовтня о 04:06 ранку та не повернувся.

Фото: Сергій Почтарьов


Наразі про місцеперебування безвісти зниклого нічого не відомо. Телефон чоловіка відімкнений.

Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили чи знаєте щось, про місцеперебування цього чоловіка, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка. Не будьте байдужими.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що в Карпатах знайшли туриста з Києва, який загубився ще 6 листопада. 22-річний молодий чоловік через дві доби після зникнення зміг вийти на зв'язок і повідомив, що знайшов дорогу на Рахів.

Також Знай повідомляв, що у Виноградові розшукують 17-річну місцеву дівчинку-підлітка.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині правоохоронці розшукують безвісти зниклого пенсіонера, який вийшов з дому і не повернувся.