Папа Римський Франциск останнім часом не перестає дивувати громадськість своїми вчинками або висловлюваннями. Так, нещодавно понтифік поставив лайк під пікантним фото бразильської моделі Наталії Гаріботто.

Читайте Знай в Google News!

Йдеться про знімок в соціальній мережі Instagram, на якому на моделі надіті стрінги, пояс у вигляді міні-спідниці і білі панчохи з підтяжками, пише Barstool Sport.


На своїй сторінці Instagram бразильська модель демонструє свої форми у відвертих нарядах. В основному модель публікує фотознімки в нижній білизні, де показує свій бюст або сідниці.

Активні користувачі соціальної мережі встигли побачити, що лайк під фотографією моделі поставив офіційний акаунт Папи Римського Франциска. Це помітила і бразильська модель, чому дуже зраділа, що на неї звернув увагу 83-річний понтифік, і навіть написала йому листа. На жаль, відповіді вона так і не отримала, а незабаром зі сторінки зник і сам лайк.

Фолловери поспішили втішити бразилійку - швидше за все, Папа не сам веде свій аккаунт, і не причетний до появи і «зникнення» схвального знака. Сам же Папа ніяк не коментував те, що трапилося.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомляли, Папа Римський закликавши молитися за " службу роботів людству".

Як повідомляв Знай.uа, на Тернопільщині відкрили Мекку для католиків, сотні вірян мчати на святе місце - Папа Римський схвалив би.

Знай.uа писав, на Закарпатті "спокутують" найбільшого Ісуса-благословляє українців з висоти.