Під час карантину чимало українців залишилися без роботи і пошуки в такий період перетворилися на суцільний кошмар. Проте, й за таких умов можна знайти варіанти з непоганою заробітною платою.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно, левова частка таких вакансій з ІТ-сфери. Особливо у Львові, де ІТ дуже добре розвинений. Але, якщо добре пошукати, то виявляється, що не тільки представники ІТ-сфери у Львові можуть знайти роботу, де пропонують зарплату у 30-50 тисяч гривень та вище, передає “Еспресо”.

Враховуючи прикордонне розташування Львівщини чи не найбільше пропонують вакансій для водіїв-міжнародників категорії С та Е. В середньому досвідченим водіям пропонують 1500-2000 євро зарплати.

Підвищення зарплат в Україні, фото: кадр з відео
Підвищення зарплат в Україні, фото: кадр з відео
Ілюстративне фото

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Найвища зарплата, яку пропонують у Львові у сфері логістики, 90-160 тисяч грн. Такі гроші готові платити вантажному брокеру, який має хоча б рік досвіду роботи. Утім, у примітках вказано, що зарплата – це насправді комісійні. Це означає, що насправді ніхто не гарантує, що платитиме саме таку зарплату.

Останні два-три роки в Україні справжній бум американських вживаних авто, отже, є чимало вакансій для продавців машин. Тим, хто знається на автомобілях, вміє продавати, а бажано ще й вести сторінки у соцмережах, пропонують зарплати від 25 тисяч до 70 тисяч гривень на місяць.

Для досвідчених водіїв, які мають власний транспорт, є кілька вакансій, де обіцяють зарплату у 30-50 тисяч гривень на місяць. Це вакансії для таксистів від відомих мобільних сервісів. Жоден з них насправді не є службою таксі, тож формально водій, який з ними співпрацює, не насправді працевлаштований. Хіба що зареєструється як ФОП і сплачуватиме податки.

Від 30 до 70 тисяч гривень пропонують моделі-стримеру, яка може вести прямі трансляції в Instagram та LiveMe. Основні вимоги: харизматична зовнішність і базова англійська. Зголошуватись можуть як дівчата, так і хлопці.

Середній заробіток у тисячу доларів обіцяють також інстаграмерам, які вже мають від п’яти тисяч підписників. Для цього треба кілька разів на тиждень згадувати у своїх постах товари “дружніх” брендів.

Отже, навіть у період карантину та кризи можна знайти високооплачувану роботу. Головне, потрібно розвиватися у своїй сфері, щоб стати цінним кадром.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у грудні українцям піднімуть пенсії

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям перерахують пенсії у три етапи

Також Знай.ua писав, як зміняться мінімальний і максимальний рівні зарплат і пенсій у 2021 році