У Львові безслідно зникла школярка - у п'ятницю, 13 листопада, дівчинка пішла з дому і не повернулася.

Тривожні подробиці повідомляє Ігор Зінкевич на сторінці спільноти "Варта Львів" у Facebook.

"У Львові зникла дівчина. Пішла з дому 13 листопада близько 17 год по вул.Зелена м.Львів. Прийма Каріна Тарасівна.Одягнута в коричневу курточку, сірі джинси,білі кросівки. З собою мала фіолетовий рюкзак. Зріст 150-155 см. Шатенка.Стрижка каре", - йдеться в повідомленні.

У Львові зникла дитина, скріншот Варта Львів

У Львові зникла дитина, фото: скріншот Варта Львів

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Усіх, хто бачив дівчинку або чув інформацію про неї, просять якнайшвидше повідомити поліцію. Вдома на дитину чекають згорьовані батьки.

Нагадаємо, що у Харкові зник сивий пенсіонер у Білій кепці. Про те, де він може перебувати, немає ніяких повідомлень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі розшукують 13-річного підлітка. Хлопчик пішов з дому і не подає ніяких повідомлень своїм родичам.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині зник молодий хлопець з розладами психіки. Його розшукую майже місяць, на момент зникнення чоловік був одягнений у штани бордового кольору, помаранчеву олімпійку і шкіряні туфлі.