Маленькому українцеві, хворому на рак, успішно провели складну операцію з трансплантації кісткового мозку у Польщі від неродинного донора.

Читайте Знай в Google News!

Наразі Владик почувається добре і його вже виписали з лікарні, повідомляє БФ "Таблеточки" на своїй сторінці у Facebook.

"Півторарічний Владик виписався з лікарні після вдалого лікування! Влад – четвертий пацієнт України, якому зробили трансплантацію кісткового мозку від неродинного донора, 23-річного хлопця із Польщі. ⠀ Завдяки донору і команді лікарів відділення ТКМ Охматдиту хлопчик мужньо і відважно поборов рідкісну генетичну хворобу. Ще якийсь час Влад з родиною проведе у амбулаторній квартирі поруч з лікарнею і ходитиме на контрольні огляди до лікарні, а потім повернеться до рідного Канева, до безтурботності, до дитинства 🎨⚽🧸 ⠀ Ця святкова виписка – це перемога дитини, її родини, команди медиків, Українського реєстру донорів кісткового мозку, і, звісно, ваша! ⠀ Наші благодійники оплатили для хлопчика ліків на понад 162 тисячі гривень. Без них неможливо було б провести складну операцію. ⠀ Дякуємо вам за регулярну та щедру допомогу Владу і таким дітям, як він! ❤️ Святкуймо цю перемогу разом! ⠀ Побажаємо Владу швидкого відновлення і повного одужання! ✨ ⠀ Продовжуйте допомагати дітям боротися з раком! ⠀ І далі буде... багато перемог!", - йдеться в повідомленні.

Маленький Владик подолав рак, скрішнот facebook

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Маленький Владик подолав рак,скріншот facebook

Нагадаємо, у Львові подали на Громадський бюджет проєкт, що передбачає закупівлю обладнання для проведення операцій онкохворим дітям.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українку спалює агресивний рак, дочка благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що з маленького українця із запаленим мозком випливає життя