У Львові подали на Громадський бюджет проєкт, що передбачає закупівлю обладнання для проведення операцій онкохворим дітям.

Читайте Знай в Google News!

Таке обладнання допомогло б проводити складні операції із видалення пухлин мозку та хребта. Такого обладнання зараз вкрай не вистачає Львівській міській дитячі лікарні, передає Суспільне.

Аби отримати нове обладнання у дитячу лікарню подали на Громадський бюджет проєкт. Він змагатиметься за фінансування до 3 мільйонів гривень.

хірурги, скріншот з відео
хірурги, скріншот з відео


"В нас є дуже хороший лікар Тарас Микитин, але у нас бракує певного виду обладнання і це не дає йому можливості проводи певні види операцій у Львові. Через це треба дитину кудись відправляти. Досить часто батьки вирішують, що дитину треба лікувати за кордоном: це час і великі гроші", — каже авторка проєкту "Допоможи дитині здолати рак" Наталія Ліпська.

Щороку приблизно 30 дітей у Львові потребують операцій з видалення пухлин мозку і хребта.
За проєкт громадського бюджету "Допоможи дитині здолати рак" наразі проголосували понад 5 тисяч людей. Голосування триває до 15 листопада.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленькому львів'янину потрібна термінова операція, мама благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", українку спалює агресивний рак, дочка благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що з маленького українця із запаленим мозком випливає життя