На Львівщині просять допомогти родині, яка під час пожежі втратила все своє майно та опинилася без даху над головою.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється на сторінці Великомостівської міської ради у соціальній мережі фейсбук.

Так, небайдужих українців просять допомогти жителям Львівщини, які опинилися у скрутному становищі після пожежі. Вогонь знищив їх будинок та речі, тож небайдужих закликають допомогти з одягом та теплим взуттям багатодітній родині.

Фото: Великомостівської міської ради


"Просимо усіх, хто має змогу, допомогти родині одягом та теплим взуттям. Мати і діти віком: дівчата – 9, 17, 18 років, хлопці – 7, 13 років. (Розмір одягу на зріст: дівчата – 168см., 165см., 142см.; хлопці – 175см., 140см. Розмір взуття: дівчата – 40, 39, 38, 36; хлопці – 45, 36)

Речі просимо приносити у приміщення Великомостівської міської ради за адресою: м. Великі Мости, вул. Шевченка, 6", - сказано у повідомленні.

Фото: Великомостівської міської ради

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Варто зазначити, що у середу, 11 листопада у селі Боянець в приватному помешканні, де проживала багатодітна сім’я, сталася пожежа. Вщент згоріла хата і господарська будівля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Сергій Шахов обурився: Пожежники тушили, волонтери допомагали, чиновники – піарилися.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "затори", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай.uа писав, що молода українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.