Антоніна Паперна – старша донька відомої української акторки Ольги Сумської, яка нещодавно народила другу дитину від російського актора Володимира Яглича.

Читайте Знай в Google News!

Найстарша донька відомої української акторки часто ділиться зі своїми підписниками фотографіями та своїми думками у соціальній мережі Іnstagram. Нещодавно 30-річна дівчина, яка присвятила себе акторству поділилася спокусливим знімком з підписниками своєї сторінки. Варто зазначити, що зараз за життям доньки Ольги Сумської стежить понад 50 тисяч користувачів соцмережі.

Фото зі сторінки tonya_papernaya


Тоня розмістила на своїй сторінці знімок, на якому позувала на тлі бежевої стіни. У кадрі Паперна постала в короткій білій майці, яка вигідно підкреслила її пишне декольте, а також в обтягуючих синіх джинсах.

"Ну як ви там? " - поцікавилася у підписників Антоніна.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще


" Красуня", "Відмінно", "Класика вічна", "А ви як там?", "Чарівна ", "Тоня, ви прекрасна", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.