У четвер, 12 листопада, у Львові підліток вкрав цигарки, розбивши вікно у кіоску.

Про те, що трапилося, на своїй сторінці в Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Зловмисника поліція затримала на перехресті вулиць Кульчицької та Виговського, при собі у нього було кілька пачок сигарет. Він не зміг пояснити, звідки вони у нього. Цигарки вилучили, продавчиня написала на злодія заяву.

Тепер 17-річному хлопцеві загрожує термін до трьох років позбавлення волі. Більш м'яка санкція за цією статтею передбачає штраф від 850 до 1700 гривень.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.