Львівська спортсменка виграла бронзу на Чемпіонаті Європи з велоспорту.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Так, стало відомо, що у командному спринті киянка Любов Басова, волинянка Олександра Логвинюк і львів’янка Олена Старікова фінішували третіми, поступившись лише велосипедисткам з Росії та Великої Британії.


Львівську 24-річну спортсменку Олену Старікову тренує Євген Болібрух. Спортсменка навчається у Львівській школі вищої спортивної майстерності. Варто зазначити, що це вже не перша медаль Олени на континентальних змаганнях.

Олена Старікова


Велосипедистка стала найкращою спортсменкою Львівщини за підсумками 2019 року від управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Чемпіонат Європи з велоспорту триває у болгарському Пловдиві. Львівщину на цих змаганнях у складі національної збірної представляє троє спортсменок.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що львівські гімнастки вибороли нагороди на чемпіонаті України з художньої гімнастики.

Також Знай повідомляв, що 10-річна спортсменка зі Львівщини взяла золото на чемпіонаті України з настільного тенісу.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області пройшов чемпіонат з армспорту серед молоді. Переможцем став житель Тернопільщини.