У Львові сталася надзвичайна пригода, новий тролейбус загорівся просто на ходу.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив у фейсбук-спільноті «Тролейбуси міста Львова» дописувач Юрій Каукалов, який став очевидцем займання тролейбуса.

Так, стало відомо, що у Львові у середу, 11 листопада на зупинці Щирецька загорівся новий тролейбус № 153. Очевидець зазначив, що тільки завдяки швидкій реакції водія, вдалося уникнути трагедії.

Скріншот


"Тільки завдяки миттєвій реакції водія, долі секунди, що водій зняв струмоприймачі, вдалося врятувати від згорання новий Електрон №153. Ймовірно, якщо людей не було у салоні, вже був несправний. Також варто зауважити, що майже в усіх Електронів після проїзду секціонів, відчувається ривок", – написав очевидець інциденту.

Варто зазначити, що займанням охоплено конструкції на даху тролейбуса. Про постраждалих у результаті цієї пригоди нічого не відомо. Наразі фахівці встановлюють всі причини та обставини пригоди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Франківську знахабнілий маршрутник вигнав дитину з салону - майже годину на холоді

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові маршрутник викинув школяра, що плаче, за борт: "ідіот!"

Також "Знай.uа" писав, що У Дніпрі маршрутник-хам залишив дитину плакати на зупинці