Українка Гоголь Надія та її донька Маргаритка потребують термінової допомоги, дитині потрібно провести операцію на хребті, аби дівчинка отримала шанс на одужання.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформаційний портал "Рrykarpattya".

Маргаритка звичайна дитина з маленького гірського села на Франківщині. Їй 5 років, її і двох братиків виховує тільки мама, сільська вчителька. Вже 4 роки мама Маргаритки шукає клініку і спеціаліста, який би взявся за надскладний випадок її донечки.

Фото: Рrykarpattya


Нещодавно Маргаритка ще ходила, але вже рік ледве сидить, а зараз вона ще й втрачає відчуття позивів в туалет. Маленькій важко дихати, їсти, ковтати слину, вона швидко втомлюється і зараз постійно лежить.

Зараз дівчинці потрібно зробити термінову операцію. За дівчинку готові взятися німецькі лікарі. Весь процес лікування триватиме 9 місяців – спочатку дуже жорсткий корсет і витяжка, а потім надскладна операція, під час якої хребет Маргаритки складуть наново.

Фото: Рrykarpattya

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще


Наразі родині на порятунок донечки не вистачає 17 тис євро. Наразі часу обмаль, бо потрібно якнайшвидше почати лікування. Мама дівчинки проста одинока сільська вчителька і без допомоги їм не справитися

Фото: Рrykarpattya


Карта для допомоги Гоголь Надія ( мама):
4731 2196 1640 5837
5363 5420 1362 0779
4149 4991 4085 8182

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що сім'я зі Львова удочерила ромську дівчинку і зіткнулася з несподіваними труднощами

Як повідомляв портал "Знай.uа", батько ростить дитину з синдромом Дауна, навіть люблячим мамам не по плечу

Також, "Знай.uа" писав, що жінка удочерила маленьку сироту після шести років у дитбудинку